Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
Dada — niska
SŁODKIE DANIA
Kluski z twarogiem
Michal 45 min. średnia
SOSY
Potrawka z cukinii
Jurgason 45 min. średnia
SŁONE CIASTA
Słone pieczywo z bryndzą i boczkiem
Dada — średnia
Bryndzowe pieczywo z cebulą
Knedle ze śliwkami i bułką tartą
Elenka 1 h. 15 min. niska
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
WYROBY CUKIERNICZE
Bożonarodzeniowe czekoladowe kuleczki
MUFFINY
Orzechowe babeczki na Halloween
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
PASTY
Pasta z paluszków krabowych
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Garnuszkowe muffiny
Szybka pizza
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się