Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Ciastka kokosowe w waflach
Dada — średnia
Kokosowe ciasto w foremce keksowej
Dada 1 h. 30 min. wysoka
BABKI
Babka z twarogowym nadzieniem
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
KURCZAK
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się