Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Jeżynowy placek z chlebowego ciasta
Dada 1 h. 30 min. średnia
STRUDLE
Jeżynowy orzechowy przysmak
Dada — średnia
SŁODKIE DANIA
Twarogowe kuleczki z jeżynami
Dada 35 min. średnia
TORTY
Twarogowy tort bez pieczenia
Michal 40 min. niska
Strudel jabłkowo-jeżynowy
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Szynkowa mini pizza
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie