Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Karmelowe makowe ciasto
Zuzka 60 min. średnia
CIASTA
Wielkanocny makowy bochenek
Dada 1 h. 30 min. średnia
STRUDLE
Jabłkowo-makowe oczy
Dada 60 min. średnia
MUFFINY
Jabłkowe muffiny z miodem i stewią
Dada 45 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się