Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
WIEPRZOWINA
Pikantna golonka na piwie
RYBY
Dorsz w cieście z białek
Gyros na patelni i tzatziki
ZUPY MIĘSNE
Zupa rybno-warzywna
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pikantna zapiekana dynia
Pikantne udka z kurczaka z warzywami
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Francuskie ciasto Mille-feuille
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SŁODKIE DANIA
Legumina twarogowo-jabłkowa
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Kakaowo-orzechowa strucla
NALEŚNIKI
Delikatne śmietanowe naleśniki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie