Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Pikantne udka z kurczaka z grilla
Dada — niska
Piersi z kurczaka faszerowane mozzarellą i bazylią
Zuzka 30 min. niska
Piersi z kurczaka w płatkach kukurydzianych z bazylią
Zuzka 20 min. niska
Piersi z kurczaka w kokosowej panierce
Zuzka 40 min. niska
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Paryskie rożki
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
SAŁATKI MIĘSNE
Łagodna sałatka z kurczaka
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
TORTY
Tort Szwarcwaldzki
DESERY
Rabarbarowe kremowe ciasto
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się