Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Migdałowo mascarpone rurki
Zuzka 40 min. średnia
ROLADY
Rolada z likierem jajecznym
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Czekoladowo likierowe kostki
Dada 1 h. 15 min. wysoka
Likierowe kostki
Dada 60 min. wysoka
BABKI
Babka jajeczno - likierowa
Zuzka 60 min. średnia
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się