Kuchnia Narodowa
Więcej
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
Dada 45 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert w cieście francuskim
Dada 35 min. średnia
BABKI
Babka z twarogowym nadzieniem
Dada 1 h. 30 min. wysoka
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się