Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Wołowina z selerem
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
RYBY
Stek z łososia na ziołach prowansalskich
Sandacz na prowansalski sposób
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CIASTA KREMOWE
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
PASTY
Jabłkowo - czekoladowy krem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Musaka warzywna
ZUPY JARZYNOWE
Zupa brokułowa z lanymi kluskami
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
Zupa demikat z ziemniakami
Curry z kalafiora i soczewicy
Zupa cebulowa
Tradycyjne francuskie ciasto z jabłkami
Kalafiorowe placki z serem feta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się