Kuchnia Narodowa
Więcej
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
Dada 45 min. średnia
Smażona wątróbka z królika
Michal 15 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
WOŁOWINA
Gulasz z flaczków
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
WIEPRZOWINA
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie