Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Party podudzia na jabłkach z oliwkami
Zuzka 2 h. niska
SOSY
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Dada 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Curry z bakłażanem i ciecierzycą
Dada 25 min. średnia
Grillowane drobiowe medaliony z koprem włoskim
Michal — niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA KREMOWE
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się