Kuchnia Narodowa
Więcej
TORTY
Tort Szwarcwaldzki
Zuzka — średnia
CIASTA
Twarogowe ciasto z wiśniami
Dada 1 h. 15 min. średnia
SYROPY I HERBATY
Wiśniowo-pomarańczowy poncz
Dada — średnia
SŁODKIE DANIA
Ciasto z płatków
Dada 60 min. wysoka
CIASTA KREMOWE
Twarogowo-wiśniowe ciasto
Dada 1 h. 15 min. wysoka
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się