Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
Dada 1 h. 30 min. średnia
Żabki
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
SŁONE CIASTA
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
SŁODKIE ŚNIADANIA
Chałka Bożonarodzeniowa
Dada 2 h. średnia
CIASTA
Wielkanocny kogucik
Jurgason 60 min. średnia
KLUSKI NA PARZE
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Wielkanocna chałka
Wielkanocne judasze
Skwarkowe ślimaczki
Jurgason 50 min. średnia
Orzechowa chałka bożonarodzeniowa
Danuška 45 min. niska
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
Śmietanowy ryż
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się