Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RYBY
Dorsz z sosem holenderskim
Michal 30 min. niska
Pokaż przepis
Hoki (filety z miruny) w ziołowej panierce
Dada — niska
Kotleciki rybne
Michal 45 min. niska
Łosoś ze szpinakiem w cieście francuskim
Zuzka 40 min. niska
Panga na maśle i cebuli
Dada 40 min. niska
Sandacz na prowansalski sposób
Jurgason 50 min. niska
Filety rybne na warzywach
Dada 60 min. średnia
Chrupiące podkowy z karpia
Norika 50 min. średnia
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Filet z dorsza na parze
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Zuzka 25 min. niska
Panga w pełnoziarnistym cieście
Dada 60 min. niska
Karp na winie
Norika 1 h. 20 min. niska
Filety rybne pod serową pierzynką
Dada 40 min. średnia
Stek z łososia
Michal 15 min. niska
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
ZUPY MIĘSNE
Cielęcy rosół z warzywami
CIASTA KREMOWE
Kokosowe ciasto z pomarańczową polewą
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
SŁODKIE DANIA
Ryżowe ciasto z twarogiem
KURCZAK
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA
Ciasto Hrabina
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Pampuszki z truskawkowym kremem
Jabłkowe ciasto z budyniem i posypką
DODATKI ZIEMNIACZANE
Duszone paprykowe ziemniaki
Kalafiorowe ziemniaczane placki
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się