PRZEPISY
Lekka i łagodna rolada z biszkoptowego ciasta.
Mała słona przekąska z twarogowego ciasta z serem.
Węgierskie langosze z drożdżowego ciasta z tartymi gotowanymi ziemniakami. Langosze są miękkie, delikatne i puszyste. Podajemy według smaku, tradycyjnie z kwaśną śmietaną i tarty serem.
Popularny płaski chleb z ciasta drożdżowego.
Delikatne, tradycyjne pierogi z ciasta ziemniaczanego, wypełnione śliwkowym dżemem, polane roztopionym masłem, które można doprawić według własnej wyobraźni.
Szybkie i proste przygotowanie ulubionych paluszków z ciasta francuskiego z serem, solą, kminkiem lub sezamem.
Słodka mascarpone rolada z bananami i z ciasta pełnego zajączków.
Puszyste, delikatne i mięciutkie pączki z ziemniaczanego ciasta nadziewane śliwkowym dżemem.
Sprawdzony przepis na tradycyjne bożonarodzeniowe rogaliki z kruchego orzechowego ciasta.
Przepis na smaczne kakaowe naleśniczki pancakes z delikatnego puszystego ciasta. Według smaku podajemy z dżemem, klonowym syropem albo oprószone cukrem lub cynamonem.
Sprawdzona procedura na przygotowanie delikatnego drożdżowego ciasta. Bułki nadają się na przygotowanie hamburgerów.
Kluski z ziemniaczanego ciasta przygotowane z kiszoną kapustą i pieczonym boczkiem.
Kruche smażone krokiety ze słodkiego twarogowego ciasta, podajemy z ulubionymi owocami.
Wyśmienita rolada z ciasta biszkoptowego nadziewana świeżym twarogowym kremem i borówkami.
Przepis na proste i dość szybkie przygotowanie domowej strudli z ciasta francuskiego.
Tradycyjny bożonarodzeniowy wypiek z dżemem z nietradycyjnego ciasta.
Rolki z ciasta francuskiego nadziewane doprawionym mielonym mięsem i ciecierzycą.
Delikatne i miękkie bożonarodzeniowe ciasteczka z maślano-śmietanowego ciasta.
Bożonarodzeniowe ciasteczka z kruchego ciasta nadziewane kremem mocca.
Przepis na smaczne słone ptysie z parzonego ciasta wypełnione strączkowym farszem.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie