swiatwemnie.pl
Delikatne ciasto z migdałowym korpusem, bananami, waniliowym kremem oraz bitą śmietaną.
Prosty deser, pełny orzechów i czekolady, na sposób tradycyjnej rosyjskiej kuchni. Jest naprawdę очень хорошо - bardzo dobry.
Rolada faszerowana jajkiem i groszkiem. Jako farsz do rolady można użyć innych warzyw, ewentualnie wędliny. Podajemy ciepłe z gęstymi dodatkami, lub z puree ziemniaczanym. Zimne z chlebem i ogórkiem kiszonym.
Wyśmienite i łatwe w przygotowaniu ciasto z orzechami, nadziewane kremem czekoladowym.
Wytrzymałe orzechowe ciasteczka wypełnione orzechowo-czekoladowym kremem, polane czekoladą. Idealne jako świąteczne ciasteczka. Nie muszą być przechowywane w chłodnym miejscu.
Prosty przepis na przyrządzenie tradycyjnego włoskiego posiłku z makaronu i wieprzowiny.
Tradycyjny przepis na smaczne bożonarodzeniowe miodowe pierniczki. Z podanej ilości składników można upiec około 1,5 kg pierników.
Sprawdzony przepis na tradycyjne bożonarodzeniowe rogaliki z kruchego orzechowego ciasta.
Miękkie i puszyste okazyjne muffinki.
Kruche ulubione rogaliki na cieście bez drożdży.
Świetny przepis na ciasto z orzechowo - karmelowym kremem i masą marcepanową.
Smaczna ćwikłowa raita (Beetroot raita, Chukander) jest ulubionym dodatkiem do pikantnych indyjskich dań. Ma delikatny słodko-kwaśny smak i nadaje się też jako osobne danie na dietetyczną kolację.
atwy przepis na to jak zrobić z sezonowego warzywa lekki dobry obiad.
Proste ciasto z ulubionych herbatników, pełne smacznego i lekkiego jabłkowo -migdałowego nadzienia, po wierzchu ozdobione ukochaną bitą śmietaną :)
Wspaniałe tradycyjne jadło.
Słodki świąteczny przysmaczek :) - wyciskane orzechowe mini kółeczka nadziewane maślanym czekoladowym kremem.
Sprawdzony przepis na fantastyczne nie pieczone karmelowo-orzechowe przekładane wafle.
Ulubiona wieprzowinka z odrobiną wiosny. Podajemy z zieloną cebulką i klasycznie z gotowanymi ziemniakami i musztardą.
Ulubiony bożonarodzeniowy smakołyk dla małych i dużych.

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się