swiatwemnie.pl
Delikatne królicze mięsko w kremowym warzywnym sosie podawane z knedlem.
Doskonałe klasyczne danie kuchni węgierskiej. Podajemy z knedlem.
Pieczona kaczka przygotowana klasycznym sposobem. Mięso z łatwością oddziela się od kości, upieczona skórka jest chrupiąca i słona. Najlepiej podawać z duszoną białą lub czerwoną kapustą oraz knedlem.
Pieczoną karkówkę wieprzową najczęściej podajemy z knedlem i duszoną kapustą. Jako smaczną alternatywę można także wykorzystać ziemniaki paprykowe.
Czeska klasyka, wieprzowe udo z kiszoną kapustą i knedlem.
Podajemy z knedlem. Gotowany język ma doskonały smak, dobrze smakuje i bez sosu, z chlebem, musztardą albo chrzanem.
Na pieczenie najlepszy jest chudy, dobrze przerośnięty boczek. Podajemy z knedlem pokropionym sosem z wypieku i duszoną białą kapustą.
Podajemy z makaronem albo z parzonym knedlem.
Smaczny dodatek do drobiu podawanego z knedlem.
Podajemy z duszoną kapustą i parzonym knedlem polanym sosem z upieczonej kaczki.
Śmietanowy sos łagodnego smaku, pełen pieczarek. Podajemy z ryżem, albo z parzonym knedlem.
Miękkie mięso, delikatnie chrupiący por i łagodny śmietanowy sos ... mniam :) Podajemy z parzonym knedlem.
Po prostu wspaniały sos dla wszystkich miłośników pachnącego koperku. Podajemy z knedlem i jajkiem ugotowanym na twardo.
Przepis na stare dobre klasyczne danie z wołowego mięsa. Podajemy z ryżem, ziemniakami, możemy też z knedlem.
Wieprzowina w delikatnym sosie z marchewki, brokuła i kalafiora. Podajemy z kluseczkami albo z knedlem.

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się