Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Drobiowe risotto
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczarki z brokułami w ostrygowym sosie
SŁONE CIASTA
Pizza
KURCZAK
Kurczak na warzywnym farszu z ciecierzycą
WIEPRZOWINA
Mięsno-warzywny strudel w cieście francuskim
Proste piersi z kurczaka z brokułami
Drobiowe risotto z warzywami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolada serowa z brokułami
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wielkanocne precelki
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się