Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Drobiowe risotto
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczarki z brokułami w ostrygowym sosie
SŁONE CIASTA
Pizza
KURCZAK
Kurczak na warzywnym farszu z ciecierzycą
WIEPRZOWINA
Mięsno-warzywny strudel w cieście francuskim
Proste piersi z kurczaka z brokułami
Drobiowe risotto z warzywami
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się