swiatwemnie.pl
Zupę podajemy z łyżeczką białego jogurtu.
Besan ladoo (laduu) to ulubiony indyjski deser wytworzony z mąki z ciecierzycy, ghee (masła) i cukru. Do deseru najczęściej dodaje się migdały, pistacje, ale także kokos lub pachnący kardamon.
Soczysty "Żółty" :) kurczak z kuszącym delikatnym smakiem Indii. Podajemy z ryżem.
Pikantne masło doda flądrze powabny smak.
Stylowe łososiowe łódeczki na święta lub spotkanie z przyjaciółmi.
Bakłażanowy sos z ciecierzycą Baingan chana (chole) masala to ulubione indyjskie danie pikantnego smaku. Ilość przypraw możecie według smaku odjąć lub dodać.
Groch ze szpinakiem na gęsto inspirowany indyjską kuchnią.
Smaczne wegetariańskie danie na obiad lub kolację. Podajemy z ryżem basmati.
Jesienny przysmak który będzie wam z pewnością smakował. Polecamy podawać z naszymi ziemniaczanymi gnocchi.
Mięciutkie płaty z kaczki w gęstym owocowym sosie z winem. Serwujemy z ziemniaczanym puree.
Zdrowa i rozgrzewająca gryczana kasza na śniadanie w zimie.
Bardzo dobra zupka, która będzie wszystkim smakować.
Puszyste pieczywo którego nie może zabraknąć na świątecznym stole.
Delikatna pieczeń upieczona na blasze. Podajemy z ziemniaczanym puree.
Lekkie i bardzo smaczne ciasto, w okresie jesieni i zimy, gdy nam na ziemię spadają świeże jabłuszka.
Jesiennie pieczenie.
Pieczone wołowe kawałki z warzywami i ziemniakami. Kolacja lub obiad z jednego naczynia.
Znakomite twarogowe ciasto z francuskiego ciasta z dużą ilością nadzienia.
Lekkie i smaczne danie, które smakuje wszystkim.

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się