Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Risotto z boczniakami
MAKARONY
Spaghetti all'Amatriciana
INDYK
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
CIELĘCINA
Cielęce kostki na białym winie
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gulasz z boczniaka ostrygowatego
CIASTECZKA
Bożonarodzeniowe winne wianeczki
WOŁOWINA
Wołowina z selerem
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety na białym winie
Risotto z kurkami
Hermelin w winnym cieście
Szparagowe risotto
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA
Połamane ciasto
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Kokosanki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się