Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
Jurgason — średnia
Serowa rolada
Jurgason 30 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Dada 1 h. 30 min. średnia
Bryndzowe paluszki
Norika 60 min. niska
CIASTECZKA
Czekoladowe bomby
Danuška — niska
Serowe kanapeczki
Dada — niska
Klasyczne kanapeczki
Dada 40 min. niska
Rolada z szynki
Dada — średnia
Sylwestrowy kapuśniak
SYROPY I HERBATY
Wiśniowo-pomarańczowy poncz
Sylwestrowe pogacze ze skwarkami
Norika 1 h. 30 min. średnia
Żabki
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
Wielkanocne precelki
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
ROLADY
Kasztanowa rolada
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie