Kuchnia Narodowa
Więcej
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
Dada 45 min. średnia
Makowo - wiśniowy strudel z ciasta francuskiego
Jurgason 30 min. średnia
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
Strudel Hokkaido
Dada 1 h. 20 min. średnia
Budyniowa strucla
Michal 60 min. średnia
Gruszkowy strudel w cieście francuskim
Michal 60 min. niska
Szarpany Makowo - Wiśniowy strudel
Vilma 1 h. 30 min. wysoka
Strudel śliwkowy
Przekładaniec
Jurgason 50 min. średnia
Strucel z serem twarogowym
Twarogowo-jabłkowy strudel
Twarogowo-bananowe plecionki
Jabłkowo-makowe oczy
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
Jabłkowo twarogowa strucla z suszonymi śliwkami
Jurgason 45 min. średnia
Twarogowo-jabłkowa strucla
Dada 40 min. wysoka
Strudel jabłkowo-jeżynowy
Dada 1 h. 30 min. średnia
Hokkaido strudel z rodzynkami
Twarogowa jabłkowa buchta
Dada 35 min. niska
Jabłkowe kostki
Śliwkowo twarogowy strudel
Dada 35 min. średnia
Bananowo-budyniowy strudel z migdałami
Dada 45 min. wysoka
Jeżynowy orzechowy przysmak
Dada — średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się