Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Orkiszowe śmietanowe ciasto
Dada 1 h. 30 min. niska
SŁONE CIASTA
Skwarkowe gniazda
Dada 1 h. 20 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Kulajda
Michal 45 min. średnia
Twarogowe ciasto ze śliwkami
Dada 1 h. 30 min. wysoka
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się