swiatwemnie.pl

 

Suflet czekoladowo-śliwkowy

Suflet czekoladowo-śliwkowy

Lekka i łagodna przekąska na idealne zwieńczenie romantycznej kolacji.Zobacz więcej

Bryndzowe kluseczki haluszki

Bryndzowe kluseczki haluszki

Tradycyjne słowackie danie o niepowtarzalnym smaku, wysokiej wartości energetycznej i pozytywnym wpływie na przewód pokarmowy.Zobacz więcej

Wieprzowy gulasz z pieczarkami

Wieprzowy gulasz z pieczarkami

Tradycyjna mięsna zupa, nadaje się jako danie przed obiadem, ale również jako główne danie. Podajemy z chlebem.Zobacz więcej

Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny

Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny

Szybki przepis na przygotowanie zdrowej warzywnej zupy z delikatnymi knedlikami z wymieszanej białkowej piany.Zobacz więcej

Twarogowe owocowe knedle

Twarogowe owocowe knedle

Przepis na przygotowanie nadziewanych twarogowych knedli w garnku na parze.Zobacz więcej

Proste piersi z kurczaka z brokułami

Proste piersi z kurczaka z brokułami

Łatwy przepis na przygotowanie piersi z kurczaka w parowarze.Zobacz więcej

Szaszłyki w parowarze

Szaszłyki w parowarze

Szaszłyki bez dodatku tłuszczu.Zobacz więcej

Panga na bambusowych pędach

Panga na bambusowych pędach

Przygotowanie ryby - pangę w parowarze.Zobacz więcej

Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem

Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem

Przepis na przygotowanie wieprzowych kotletów w garnku na parę z sałatką jako dodatek.Zobacz więcej

Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem

Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem

Przepis na przygotowanie mięsa indyczego w garnku do gotowania na parze. Podajemy z frytkami pieczonymi w piekarniku.Zobacz więcej

Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami

Pstrąg na cebulce z marchewką i pieczarkami

Przepis na przygotowanie pstrągów w garnku na parę.Zobacz więcej

Cevapcici w parowarze

Cevapcici w parowarze

Cevapcici z parowaru może nie wygląda zbyt ładnie,ale jego smak jest nie do odróżnienia od wersji smażonej,a nawet lepszy.Mielone mięsa zawierają w stanie surowym stosunkowo dużo tłuszczu ale przygotowanie ich w takiej formie wyeliminuje o wiele więcej tłuZobacz więcej

Wieprzowina ze spaghetti

Wieprzowina ze spaghetti

Smaczne wieprzowe kawałki z których nie muszą być zawsze kotlety, podawane na spaghetti.Zobacz więcej

Twarogowe kółeczka

Twarogowe kółeczka

Pachnący wielkanocny przysmak.Zobacz więcej

Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego

Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego

Łatwy do przyrządzenia 600 gramowy knedel z garnka parowego.Zobacz więcej

Mieszanka grzybowa z brandy

Mieszanka grzybowa z brandy

Co zrobić z suszonymi grzybami, których nam zostało dużo z tamtego roku.Zobacz więcej

Filet z dorsza na parze

Filet z dorsza na parze

Proste przygotowanie ryby w parowarze.Zobacz więcej

Wieprzowe rolki (hiszpański ptaszek) w parowarze

Wieprzowe rolki (hiszpański ptaszek) w parowarze

Ulubione hiszpańskie ptaszki z wieprzowego mięsa przygotowane w parowarze.Zobacz więcej

 

 
 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się