Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
Dada 1 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet w chrupiącej tortilli
Michal 15 min. średnia
Zapiekany kalafior z twarogiem
Michal 1 h. 10 min. średnia
Pieczone gołąbki
Dada 2 h. średnia
Zapiekane bułki faszerowane mięsem
Dada 45 min. średnia
WOŁOWINA
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa czosnkowa z serem
Dada 35 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
Dada — średnia
Smażony ser
Dada 30 min. niska
SŁONE CIASTA
Pizza z francuskiego ciasta
Dada 60 min. średnia
Pizza
Chałupnicze langosze
Dada — wysoka
Faszerowany krokodyl
Zuzka 1 h. 30 min. wysoka
Suflet z dyni
Zuzka — średnia
Nadziewane pogacze
SAŁATKI WARZYWNE
Kalafiorowa śmietanowa sałatka z majonezem
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
Wielkanocna mięsna rolada
Dada 1 h. 20 min. wysoka
Nadziewane zapiekane bułki
Dada 45 min. wysoka
Serowa rolada
Jurgason 30 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie