Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet w chrupiącej tortilli
Michal 15 min. średnia
Zapiekany kalafior z twarogiem
Michal 1 h. 10 min. średnia
Pieczone gołąbki
Dada 2 h. średnia
Zapiekane bułki faszerowane mięsem
Dada 45 min. średnia
WOŁOWINA
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa czosnkowa z serem
Dada 35 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
Dada — średnia
Smażony ser
Dada 30 min. niska
SŁONE CIASTA
Pizza z francuskiego ciasta
Dada 60 min. średnia
Pizza
Chałupnicze langosze
Dada — wysoka
Faszerowany krokodyl
Zuzka 1 h. 30 min. wysoka
Suflet z dyni
Zuzka — średnia
Nadziewane pogacze
SAŁATKI WARZYWNE
Kalafiorowa śmietanowa sałatka z majonezem
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
Wielkanocna mięsna rolada
Dada 1 h. 20 min. wysoka
Nadziewane zapiekane bułki
Dada 45 min. wysoka
Serowa rolada
Jurgason 30 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
Sałatka z selerem i ananasem
Kakaowe kuleczki
CIASTA
Czereśniowe clafoutis
Wieprzowina na kminku
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się