swiatwemnie.pl

Przepisy kuchni włoskiej

 

Piersi z kurczaka faszerowane mozzarellą i bazylią

Piersi z kurczaka faszerowane mozzarellą i bazylią

Prosty sposób na przygotowanie smacznego i cieszącego oko dania ze składników, które każdy zna i używa. To wspaniały wybór zarówno na romantyczną kolację, jak i rodzinny obiad.Zobacz więcej

Szafranowe risotto

Szafranowe risotto

Kremowy przysmak o delikatnym smaku, znany jako Risotto alla Milanese.Zobacz więcej

Groszkowe risotto

Groszkowe risotto

Smaczne kremowe risotto z groszkiem.Zobacz więcej

Gnocchi z serem Pecorino

Gnocchi z serem Pecorino

„Kluski” ziemniaczane z sosem z sera Pecorino i śmietany. Gnocchi można kupić i ugotować w kilka minut w wodzie lub wykonać od podstaw w domu, według naszego przepisu, który znajduje się również na tej stronie.Zobacz więcej

Ziemniaczane gnocchi alias Noky

Ziemniaczane gnocchi alias Noky

Nieistotne pod jaką nazwą znacie tę potrawę, ale ważne że Wam smakuje!...czas zakasać rękawy i rozpocząć przygotowania. Domowe są najlepsze!Zobacz więcej

Risotto z serem Pecorino

Risotto z serem Pecorino

Wyjątkowy smakołyk o typowym smaku owczego sera Pecorino.Zobacz więcej

Waniliowa Panna Cotta

Waniliowa Panna Cotta

Tradycyjny kremowy włoski deser.Zobacz więcej

Gulasz cielęcy

Gulasz cielęcy

Delikatny gulasz z udźca cielęcego o umiarkowanie słodkim smaku. Mięso i warzywa podsmażamy a następnie gotujemy do uzyskania miękkości. Tradycyjnie mięso jest krojone na steki i piecze się je z kością.Zobacz więcej

Cannelloni z dynią

Cannelloni z dynią

Makaron rurki Cannelloni wypełniony dyniowym farszem i zapieczony z sosem beszamelowym.Zobacz więcej

 

 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Zalogować się