Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Dada 2 h. wysoka
WIEPRZOWINA
Segedyński gulasz
Dada 60 min. niska
Domowe ciasto Dobosza
Zuzka 45 min. średnia
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
Dada 40 min. niska
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Gulasz nie gulasz
Jurgason — niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ziemniaczane langosze
Dada — średnia
ZUPY MIĘSNE
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Dada 2 h. 30 min. średnia
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
STRUDLE
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Wieprzowa szynka z szynkowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
Fasola na cebuli z parówkami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Mleczna fasolowa zupa
Mangalica kociołkowy gulasz
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
Boczniak w sosie z kurkumy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie