Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony korzeń lotosu
Michal 40 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Michal 25 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
CIASTA
Fasolowe buchty
Michal 1 h. 30 min. średnia
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Miso zupa z tofu
RYBY
Domowe sushi
Mioo — wysoka
ZUPY MIĘSNE
Awase Dashi
Michal — średnia
Łosoś na Teriyaki
Michal 10 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Kombu Dashi
Michal 4 h. niska
Gomasio - sól sezamowa
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
Rosół z nudlami
Mioo — średnia
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Słodko kwaśna mleczna zupa fasolowa
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
WIEPRZOWINA
Pieczona golonka wieprzowa
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie