Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
Michal 1 h. 30 min. wysoka
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Michal 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Sos holenderski
Michal 15 min. niska
CIASTA
Suflet czekoladowo-śliwkowy
Michal — niska
DODATKI ZIEMNIACZANE
Zapiekane ziemniaki
Michal 1 h. 20 min. średnia
Waniliowy suflet
SŁONE CIASTA
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa cebulowa
Michal 2 h. 30 min. niska
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Wieprzowa szynka z szynkowaru
Pogacze ze skwarkami
Cukiniowo - ziemniaczane puree
Fasola na cebuli z parówkami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Mleczna fasolowa zupa
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Boczniak w sosie z kurkumy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie