Kuchnia Narodowa
Więcej
Słone przekąski 103
Pasty 33
Chleb 12
Pieczywo 9
Słone ciasta 19
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Galaretka wieprzowa
Żabki
Wielkanocne precelki
Jajeczny warzywny salceson
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Bryndzowe bożonarodzeniowe pieczywo
Faszerowany krokodyl
SŁONE CIASTA
Słone pieczywo z bryndzą i boczkiem
CHLEB
Biały chleb
Nadziewane kanapeczki
Łososiowo serowy strudel
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się