Kuchnia Narodowa
Więcej
PASTY
Jabłkowo - czekoladowy krem
Zuzka — niska
Pasta ze skwarków
Dada 25 min. niska
Pasta z twarogiem i pleśniowym serem
Czosnkowa pasta
Michal 10 min. niska
Pasta z awokado i bryndzą
Dada 10 min. niska
Pasta z camembertem i cebulą
Dada 15 min. średnia
Twarogowa pasta z jajkami
Dada 20 min. niska
Ćwikłowa pasta
Michal — niska
Ziołowe masło
Czosnkowe smarowidło z cottage serem
Bryndzowa pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 15 min. niska
Pasta rybna z wędzonej makreli
Dada 30 min. średnia
Skwarkowa pasta
Zuzka 30 min. niska
Sardynkowa pasta
Dada 30 min. niska
Pasta z Gorgonzolą
Szybka rybna pasta
Jurgason 5 min. niska
Pasta z piwnego sera
Bryndzowa pasta
Klarowane masło
Bakłażanowa pasta
Dada — niska
Pasta z sera hermelin
Guacamole
Twarogowo - serowa pasta
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 25 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Francuskie ciasto Mille-feuille
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SŁODKIE DANIA
Legumina twarogowo-jabłkowa
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Kakaowo-orzechowa strucla
NALEŚNIKI
Delikatne śmietanowe naleśniki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie