Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RYBY
Flądra na warzywach
Zuzka 30 min. niska
Pokaż przepis
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z chrupiącym boczkiem
Michal 30 min. niska
CHLEB
Doskonały chleb z domowej piekarni
Dada — niska
CIASTECZKA
Bezy z piany z bitą śmietaną
Zuzka — średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowa sałatka z groszkiem
ZUPY JARZYNOWE
Mleczna ziemniaczana zupa dla dzieci
Dada 20 min. niska
TORTY
Tort Pawłowej
Michal 2 h. średnia
RIZOTTO
Risotto z serem Pecorino
Michal 60 min. niska
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
Kalarepowa zupa dla dzieci
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
Laskowe dukaty
Trdelniki
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się