Kuchnia Narodowa
Więcej
Kurczak 124
Wieprzowina 158
Indyk 25
Wołowina 39
Kaczka 18
Cielęcina 8
Zajęcze i królicze mięso 5
Jagnięcina 2
Dziczyzna 2
WIEPRZOWINA
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
KURCZAK
Grecki wrap z kurczakiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Roladki z kurczaka w sosie z pora
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KACZKA
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
Pieczone piersi z kurczaka z ziemniakami
WOŁOWINA
Gulasz z flaczków
Królicze wątróbki z jabłkami
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
Delikatna nadziewana pieczeń
ZUPY JARZYNOWE
Kalarepowa zupa dla dzieci
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SŁODKIE DANIA
Jogurtowe pączki bez drożdży
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
CIASTA
Dwupiętrowe jabłkowe ciasto
Wielkanocne precelki
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie