Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
Michal 1 h. 30 min. wysoka
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Michal 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Sos holenderski
Michal 15 min. niska
CIASTA
Suflet czekoladowo-śliwkowy
Michal — niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa cebulowa
Michal 2 h. 30 min. niska
Waniliowy suflet
DODATKI ZIEMNIACZANE
Zapiekane ziemniaki
Michal 1 h. 20 min. średnia
SŁONE CIASTA
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
WIEPRZOWINA
Słowackie kluseczki
SŁODKIE ŚNIADANIA
Świąteczny keks
Kawowo - karmelowe ciasto
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
WYROBY CUKIERNICZE
Pieczony turecki miód
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków ze śmietaną
CIASTECZKA
Bezy z piany z bitą śmietaną
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Szybka zupa z groszku
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie