Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Figowe ciasto
Zuzka 50 min. średnia
Słodki chlebek z cukinii z nasionami chia
Dada 60 min. niska
Budyniowe osie gniazda
Dada 1 h. 30 min. średnia
Jabłkowe ciasto z budyniem i posypką
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
Pozapadane jabłkowe ciasto
Zuzka 60 min. średnia
Jabłkowe ciasto z lodami
Michal 50 min. średnia
Dwupiętrowe jabłkowe ciasto
Piankowe jabłkowe ciasto
Piernikowy chlebek z żytniej mąki
Dada 50 min. średnia
BABKI
Kefirowa garnuszkowa babka
Dada 45 min. średnia
Delikatne dyniowe ciasto ze skyrem
Zuzka 45 min. średnia
Dyniowe ciasto z bezą
Ciasto z kwaśnego mleka z brzoskwiniami
Dada — niska
Fasolowe buchty
Michal 1 h. 30 min. średnia
Makowy tarty kołacz
Jabłkowy kołacz z orzechowym twarogiem
Dada 1 h. 10 min. średnia
Pieczone jabłka w francuskim cieście
Dada 60 min. średnia
Tarty twarogowy kołacz z jabłkami
Słodkie piankowe ciasto
Dada 40 min. średnia
Twarogowo miodowe ciasto z jabłkami
Jabłkowe ciasto z czekoladą
Szczodrak
Dada 2 h. średnia
Śliwkowy placek z twarogowego orkiszowego ciasta
Dada — średnia
Makowo jabłkowy strudel na blasze
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
WYROBY CUKIERNICZE
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie