Kuchnia Narodowa
Więcej
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
Dada 3 h. średnia
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
Dada 15 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Dada 60 min. średnia
Rozgrzewająca zupa warzywna
Dada 60 min. niska
CIASTECZKA
Ciasteczka winne
Michal 60 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Dada 1 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Dada — średnia
CIASTA
Figowe ciasto
Zuzka 50 min. średnia
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SAŁATKI WARZYWNE
Selerowa sałatka z kapustą i papryczką
Dada 50 min. średnia
Słodki chlebek z cukinii z nasionami chia
PRZETWORY
Domowe suszone pomidory z bazylią i czosnkiem
Dada — niska
Gazpacho
Michal 12 min. niska
MAKARONY
Makaron z tuńczykiem
Michal 30 min. niska
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
Dada 45 min. średnia
Linguine cukrowym groszkiem
Michal 15 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
Ziemniaczane placki z porem
Zuzka 40 min. średnia
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
SŁONE PRZEKĄSKI
Słone krakersy z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 30 min. średnia
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. średnia
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie