Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Dada 30 min. średnia
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Dada 30 min. niska
Śmietanowy sos z boczniaka z ziemniakami
Dada 40 min. średnia
Niedźwiedzi czosnek z ziemniakami na gęsto
Dada 25 min. niska
Groch ze śmietaną na gęsto
Dada 60 min. średnia
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
Pomidorowy sos
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Sos z tofu i boczniaka
Nektarynkowy chutney
Dada 15 min. średnia
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
Imbirowy sos
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Dada 2 h. średnia
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Ziemniaki z koprem na gęsto
Pikantny pomidorowy sos
Tofu sos do spaghetti
Brzoskwiniowy sos z cukrem trzcinowym
Patison na gęsto
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Chrzanowy sos
Dada 20 min. średnia
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
Dada 25 min. średnia
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
CIASTA KREMOWE
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SŁODKIE DANIA
Twarogowe faworki
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
ZDROWE WYPIEKI
Nie pieczony marchewkowy tort z bananowym kremem
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie