Kuchnia Narodowa
Więcej
Curry z kalafiora i soczewicy
Dada 30 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Selerowa sałatka z kapustą i papryczką
Dada 50 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kotleciki z czerwonej kapusty
Dada 60 min. średnia
DODATKI WARZYWNE
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Dada 2 h. 30 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolada serowa z brokułami
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wielkanocne precelki
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się