Kuchnia Narodowa
Więcej
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
SŁODKIE ŚNIADANIA
Świąteczny keks
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTECZKA
Orzechowe kółeczka z czekoladowym kremem
Ciastko kawowe
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie