Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Pikantny pomidorowy sos
SŁONE CIASTA
Pizza z francuskiego ciasta
RYBY
Makrela w jogurcie
MAKARONY
Pikantny makaron z tuńczykiem
KURCZAK
Placki ziemniaczane z wątróbką drobiową
Pikantna wątróbka z kurczaka w śmietanowym sosie
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
SŁONE PRZEKĄSKI
Jajeczny warzywny salceson
WOŁOWINA
Chili con carne
WIEPRZOWINA
Bałkański płomień
Pikantne udka z kurczaka z grilla
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie