Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
WIEPRZOWINA
Słone mięsno-kapuściane buchty
Musaka
Lasagne z delikatnym beszamelem
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem i fasolką
Mięsne rolki z ciecierzycą
Bon Batatas von Forno
Pieczone gołąbki
Zapiekane bułki faszerowane mięsem
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
SŁONE PRZEKĄSKI
Kieszonki z mielonym mięsem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łagodna sałatka z kurczaka
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się