Kuchnia Narodowa
Więcej
Curry z kalafiora i soczewicy
Dada 30 min. niska
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Zuzka 40 min. średnia
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
Dada 3 h. średnia
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
Dada 45 min. średnia
Niegotowane lody czekoladowe
Dada 25 min. niska
CIASTECZKA
Gryczane kółeczka z dżemem
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
Dada 15 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Dada 60 min. średnia
Rozgrzewająca zupa warzywna
Dada 60 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Dada 1 h. 30 min. średnia
Żółta pomidorowa zupa
Dada 25 min. średnia
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SAŁATKI WARZYWNE
Selerowa sałatka z kapustą i papryczką
Dada 50 min. średnia
PRZETWORY
Domowe suszone pomidory z bazylią i czosnkiem
Dada — niska
Gazpacho
Michal 12 min. niska
RIZOTTO
Risotto z boczniakami
Dada 40 min. średnia
WYROBY CUKIERNICZE
Pszenne karmelowe kuleczki
MAKARONY
Linguine cukrowym groszkiem
Michal 15 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ziemniaczane placki z porem
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
SOSY
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 10 min. niska
PASTY
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Ciasto Dobosza bez pieczenia
Ondrej 30 min. średnia
Smażony korzeń lotosu
Michal 40 min. niska
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Francuskie ciasto Mille-feuille
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SŁODKIE DANIA
Legumina twarogowo-jabłkowa
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Kakaowo-orzechowa strucla
NALEŚNIKI
Delikatne śmietanowe naleśniki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie