Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
Dada 30 min. średnia
SOSY
Ziemniaki z koprem na gęsto
PRZETWORY
Konserwujemy pikantne ogórki
Dada — średnia
Patison na gęsto
Michal 60 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Marynowany łosoś na zimno
Michal — niska
Dynia z ziemniakami i śmietaną na gęsto
Koperkowy sos
Dada 20 min. niska
Cukinia na gęsto z tofu
Kiszone ogórki
Dada — wysoka
ZUPY JARZYNOWE
Tarator - chłodnik
Michal 20 min. niska
Śmietanowo koperkowa zupa
Dada 30 min. niska
Cukinia na gęsto z koperkiem
Dada 40 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
ŚNIADANIOWE KASZE
Kokosowa jęczmienne płatki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się