Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Szynkowe łazanki z cukinią
Dada 60 min. średnia
SOSY
Sos z tofu i boczniaka
Dada 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Zapiekane kolorowe ziemniaki
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Wieprzowe kawałki w warzywno-śmietanowym sosie
Dada 50 min. średnia
KURCZAK
Pikantna wątróbka z kurczaka w śmietanowym sosie
Dada 15 min. niska
Przekładane ziemniaki
Dada 1 h. 20 min. średnia
SŁODKIE DANIA
Zapiekane twarogowe naleśniki
Jurgason 50 min. średnia
Sos śliwkowo-śmietankowy
Dada 20 min. średnia
Kurczak na cukinii ze śmietaną
Dada — niska
WOŁOWINA
Polędwica z knedlem
Dada — średnia
Zapiekane piersi z kurczaka z porem
Jurgason 60 min. niska
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
Zuzka 30 min. niska
Cukinia na gęsto z koperkiem
Dada 40 min. średnia
Biały fasolowy sos z parówką
Kurczak przyrządzony na sposób polędwicy wołowej
RYBY
Łosoś w sosie z boczniaków ze szpinakiem
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Szynkowa mini pizza
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie