Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Szaszłyki z mielonego mięsa
Dada 1 h. 30 min. niska
Pieczeń na blasze
Dada 1 h. 20 min. średnia
Francuskie ziemniaki z surowych ziemniaków
Dada 1 h. 20 min. niska
Delikatna nadziewana pieczeń
Dada 1 h. 20 min. wysoka
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Palce lizać
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior z indyjskimi przyprawami
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie