Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Pieczone gnocchi z mięsem drobiowym
Jurgason 40 min. średnia
Piersi z kurczaka pod serową pierzynką
Rolki z kurczaka faszerowane szpinakiem
Jurgason 45 min. średnia
Piersi z kurczaka zapieczone z serem i śmietaną.
Jurgason 40 min. niska
Roladki z kurczaka w sosie z pora
Jurgason 60 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
WYROBY CUKIERNICZE
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie