Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Dada 2 h. 30 min. średnia
INDYK
Grillowane indycze piersi w czosnkowej marynacie
Dada — niska
WOŁOWINA
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Zuzka 1 h. 30 min. niska
KURCZAK
Czosnkowo imbirowe piersi z kurczaka
Michal 60 min. średnia
Pieczony czosnkowy kurczak
Dada 2 h. niska
Boczkowe klopsiki
Dada 60 min. średnia
Gyros na patelni i tzatziki
Michal 20 min. niska
Pasterskie ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Pieczony schab ze śliwkami
Pieczony boczek
Dada 1 h. 30 min. niska
Kurczak na hiszpański sposób
Jurgason 1 h. 30 min. niska
Zapiekany wieprzowy schab w ziemniaczanym placku
Dada 1 h. 15 min. średnia
Czosnkowo-paprykowy boczek
Wieprzowina w folii
Dada 1 h. 20 min. niska
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Dada 40 min. niska
Faszerowana mięsna rolada
Dada 1 h. 30 min. średnia
MIĘSO
Salceson
Dada — średnia
Kulki mięsne z knedlem i sosem
Dada 50 min. niska
Kapusta włoska na gęsto z kawałkami mięsa drobiowego
Pieczone udo wieprzowe
Jurgason 2 h. niska
Pieczona rolada wieprzowa
Jurgason 1 h. 20 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
WYROBY CUKIERNICZE
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie