Kuchnia Narodowa
Więcej
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
SŁODKIE ŚNIADANIA
Świąteczny keks
KOKTAJLE MLECZNE
Niedźwiedzie mleko
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
ROLADY
Kasztanowa rolada
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
SOSY
Soczewicowy masala dal
CIASTECZKA
Bezy z piany z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Śmietanowe pogacze
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie