Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Dada 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
ActiFry Skrzydełka z kurczaka w imbirowej marynacie
Dada 1 h. 20 min. średnia
Wieprzowa rolada z cukinią
Smażona cukinia z mortadelą i serem
Zuzka — niska
Wieprzowe medaliony z cukinią
Zuzka 60 min. niska
Piersi z kurczaka w cieście z cukinii
Dada — niska
Udka z kurczaka na cebuli z cukinią
Dada 1 h. 10 min. niska
Faszerowane cukiniowe łódeczki
Dada 1 h. 30 min. niska
Pikantne udka z kurczaka z warzywami
Dada 1 h. 15 min. średnia
Cukinia z mięsem drobiowym
Jurgason — niska
Kurczak na cukinii ze śmietaną
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko kwaśna mleczna zupa fasolowa
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Pieczona golonka wieprzowa
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
PRZETWORY
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie