Kuchnia Narodowa
Więcej
Filter
  Więcej  
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Zuzka 40 min. średnia
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
Dada 30 min. średnia
INDYK
Indycze szaszłyki w folii
Dada 60 min. średnia
Szaszłyki z pieczarkami i mięsem z kurczaka
Dada 60 min. niska
WIEPRZOWINA
Pieczarkowo - mięsna pieczeń z groszkiem i kukurydzą
Dada 1 h. 10 min. niska
Pieczarki z wątróbką drobiową
Dada 40 min. średnia
Wieprzowina z pieczarkami
Dada 1 h. 10 min. średnia
Mięsno-grzybowe szaszłyki
Dada 1 h. 30 min. niska
Zapiekane faszerowane pieczarki
Szaszłyki w parowarze
Wieprzowina na grzybach
Jurgason 60 min. niska
Bałkański płomień
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Jurgason 45 min. średnia
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
PASTY
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
MUFFINY
Pijane wielkanocne zające
CIASTA
Łatwe lane buchty
CIASTA KREMOWE
Baranek wielkanocny
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
Likierowe kostki
Ciasto na zsiadłym mleku
CIELĘCINA
Cielęcy gulasz z ziemniakami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry hermelin z orzechami
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie